Renes makelaars
Klantervaringen

Hoe anderen ons ervaren

Goede, realistische benadering van de verkoop. Goed geluisterd naar de wensen en op de juiste manier in de markt gepositioneerd. Begeleiding en service zijn op prettig, hoog niveau.

Verkoper, Langbroek

Alleen maar zeer goede ervaringen met Makelaar Renes Utrechtse Heuvelrug. Steeds goed, snel en prettig contact met het kantoor en de medewerkers. Denken actief met je mee, nemen het juiste initiatief. De makelaar hielp mij goed door obstakels van vervuilde grond heen, verrichte hier omtrent extra service, bleef zich optimaal inspannen ondanks het erdoor vertraagde verkoop proces en bracht uiteindelijk niets extra in rekening. Dat is klasse! Daarom zeer aan te bevelen!

Verkoper, Maarn

Keuze gemaakt uit drie lokale makelaars, uiteindelijk gegaan voor Renes en daar geen moment spijt van gehad! Binnen een week ons huis verkocht tegen vraagprijs! Waar ze voor de selectie in uitblinken ten opzichte van de rest is voor ons de presentatie (schitterende foto’s en brochure, waar we erg blij mee zijn ook als herinnering voor later). De begeleiding tijdens het hele proces kunnen we niet anders dan perfect noemen. Heel fijn dat onze zorgen uit handen genomen werden en Renes altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden.

Verkoper, Maarn

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.