Rien Renes heeft in 1980 Renes Makelaardij in Maarn opgericht. Ter gelegenheid van de opening van onze tweede vestiging in Doorn in 2006 is onze bedrijfsnaam gewijzigd in Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug. Als NVM-makelaars zijn wij op het gebied van het specialisme Wonen als geen ander op de hoogte van alle zaken die spelen in de woningmarkt.

De samenwerking met Renes Makelaars Utrechtse Heuvelrug zal voor u een prettige beleving zijn. Ons team kenmerkt zich door enthousiasme, ambitie, betrouwbaarheid en duidelijkheid. U ervaart ouderwetse klantvriendelijkheid in een moderne en persoonlijke benadering.

Onze kennis van de regio (Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei) beperkt zich niet tot de huizenmarkt. We zijn op de hoogte van belangrijke regionale ontwikkelingen, bestemmingsplannen en we beschikken over een groot netwerk waarmee u uw voordeel kunt doen (notarissen, juristen, fiscalisten, accountants, architecten, stylisten, hypotheekverstrekkers en dergelijke).

Daarnaast kunt u bij ons kantoor in Doorn terecht voor vragen over de financiering en het verzekeren van uw woning. Wij zorgen voor een vrijblijvend en onafhankelijk hypotheekadvies, inclusief de benodigde woonhuisverzeke¨ringen. Graag zijn wij bereid u hierover nader te informeren.

Bent u overtuigd, of juist nog niet? Neemt u gerust contact met ons op via telefoon 0343 - 44 12 80 of e-mailadres info@renesmakelaars.nl.


Bezoekadres vestigingen: Kampweg 3, 3941 HC Doorn

Postadres: Postbus 5, 3950 AA Maarn
Rien Thea Marloes